Evenementen

use
Concert
Sportevenement
Want2Swing
shortcode For Site & Location use
Type
Staand
Noorderbuitensingel 11, 9717 KK
0
Type
Staand
Mr. D.U. Stikkerlaan 251 9675 DG Winschoten
0
shortcode For Booking use shortcode For User Profile use

REGISTREER

{{data.registerError}}
shortcode For Performer List use

Deze spetterende big band -met maar liefst drie vocalisten- maakt de belofte meer dan waar. Tijd voor entertainment? Tijd voor Want2Swing Bigband!

Want2Swing uit Assen is de enige bigband in Nederland die in een unieke bezetting van trompetten, trombones, saxofoons, ritme én drie vocalisten de bühne betreedt. De muziek is te typeren als vocale soul jazz met hier en daar een swingende toets latin en funk! Lekker om naar te luisteren, heerlijk om naar te kijken en perfect om op te bewegen.

https://want2swing.nl/

0
Xclusive is een enthousiaste groep muzikanten die van ieder feest een knalfeest maakt! Of het nu gaat om een tentfeest, bedrijfsfeest of bruiloft: Xclusive blaast vol energie en enthousiasme het dak er af. Al jaren is Xclusive een veel gevraagde band vanwege zijn veelzijdigheid, muzikaliteit, repertoirekeuze, het goede geluid en ga zo nog maar even door. Niet voor niets behoort Xclusive tot de top van de Nederlandse party- en coverbands.

http://xclusive-live.nl/

0

De band Showband Marum is een jonge en dynamische club die zich wil onderscheiden met haar showprogramma’s. Belangrijke waarden zijn vernieuwing en originaliteit. Het resultaat van deze aanpak zijn vele competitieve successen, bijvoorbeeld op het Wereld Muziek Concours, tijdens de Rasteder Musiktage en op het Open Dutch Showcorps Championship. Showband Marum verzorgt optredens door heel Nederland, maar is ook internationaal een graag geziene gast. Regelmatig mogen we afreizen naar Duitsland, België of Frankrijk om daar onze medewerking te verlenen aan een taptoe en/of streetparade.

https://showbandmarum.nl

1

Ache Cubano is een Groninger Cubaanse Son Band.
De band heeft een eigen sound door de traditionele Son te combineren met moderne Salsa invloeden maar ook met de Cubaanse Timba.

0
shortcode