25jan20:00Big Band Meeting Event Organized By: Want2Swing

Event Details

Vrijdag 25 januari is de eerste van een Big Band Meeting georganiseerd speciaal voor de Asser Big Band cultuur. En dat is een rijke cultuur, ook gezien het feit dat er heden ten dage maar liefst 4 Big Bands volledig operationeel zijn in de Drentse hoofdstad.
Tussen die Big Bands zijn veel dwarsverbanden, het leek ons dus erg leuk om een avond te organiseren waar de Big Bands aan elkaar en aan het Asser publiek laten zien wat ze aan het doen zijn, er waar ze de komende tijd mee bezig gaan.
Als speciale act is deze keer de professionele Groninger Big Band “Stageband Jazz Orchestra” uitgenodigd. Zij geven, naast 3 lokale Big Bands (BiggleBaggle Big Band, Blue Note Big Band en Want2Swing) een concert in het kader van de muziek van de Russische componist en trombonist Pasha Shcherbakov.Stageband Jazz Orchestra start de avond met een concert van een uur in de Schalm. Daarna volgen er concerten van de 3 Asser Big Bands. De avond zal duren tot ongeveer 23.30 uur. Entree € 10,–

more

Time

(Friday) 20:00(GMT+01:00)

Location

Podium Zuidhaege

Zuidhaege 2

Organizer

Want2Swing

Deze spetterende big band -met maar liefst drie vocalisten- maakt de belofte meer dan waar. Tijd voor entertainment? Tijd voor Want2Swing Bigband! Want2Swing uit Assen is de enige bigband in Nederland die in een unieke bezetting van trompetten, trombones, saxofoons, ritme én drie vocalisten de bühne betreedt. De muziek is te typeren als vocale soul jazz met hier en daar een swingende toets latin en funk! Lekker om naar te luisteren, heerlijk om naar te kijken en perfect om op te bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *